MediCure

National MRI Multan & CT Scan

National MRI Multan & CT Scan

  • August 21, 2022
  • 0 Likes
  • 38 Views
  • 0 Comments

National MRI Multan & CT Scan

National MRI Multan & CT Scan is the best center for MRI scan and CT Scan. Latest machines are working in National MRI Multan & CT Scan. Very efficient and active staff are working in National MRI Multan & CT Scan who are very cooperative. They give report in short time which is from very qualified doctors of National MRI Multan & CT Scan. Patients came back satisfied from National MRI Multan & CT Scan center. National MRI Multan & CT Scan center has also Color Doppler ultrasound. Contact number of National MRI multan

Location of National MRI Multan & CT Scan

National MRI Multan & CT Scan is located at Opposite Gate # 01 Nishtar Hospital Nishtar road multan

National MRI Multan & CT Scan

It’s a first complete medical diagnostic imaging centre in multan and fastest reporting system and friendly behaviour and qualified staff of National MRI Multan & CT Scan.

  1. Latest Open MRI
  2. Multi Slice CT Scan
  3. Color Doppler ultrasound
  4. Nuclear Medical Department
  5. Gamma Camera
  6. Bone Scan
  7. Renal Scan
  8. Thyroid Scan
  9. Digital X-ray
  10. Clinical Laboratory
  11. All types of scan available in National MRI Multan & CT Scan

Business Hours of National MRI Multan & CT Scan

  • Mon: _____Open 24 hours
  • Tue:______Open 24 hours
  • Wed:_____Open 24 hours
  • Thu:______Open 24 hours
  • Fri_______Open 24 hours
  • Sat: ______Open 24 hours
  • Sun:______Open 24 hours

CT Scan at National MRI Multan & CT Scan

CT scan is Performed at National MRI Multan & CT Scan center by highly qualified and experienced senior most Radiologists in Pakistan. CT Scan price in Multan for National MRI Multan & CT Scan is Rs. 5,000 – 25,0Sca

Business Hours of CT scan at National MRI Multan & CT Scan

  • Mon: _____Open 24 hours
  • Tue:______Open 24 hours
  • Wed:_____Open 24 hours
  • Thu:______Open 24 hours
  • Fri_______Open 24 hours
  • Sat: ______Open 24 hours
  • Sun:______Open 24 hours

For booking contact number of National MRI Multan & CT Scan

  • 03007380380

Question & answers

1.What is the fee of MRI at National MRI Multan & CT Scan center?

Ans. MRI fee at National MRI Multan & CT Scan is from 4500 to 25000 depends on tests.

2. What is the location of National MRI Multan & CT Scan?

Ans. Location of National MRI Multan & CT Scan is Opposite Gate # 01 Nishtar Hospital Nishtar road Multan.

3. What is the timing of National MRI Multan & CT Scan?

Ans. National MRI Multan & CT Scan is open for 24 hours.

4. How can i book for MRI test and CT Scan test at National MRI Multan & CT Scan?

Ans. For booking contact number of National MRI Multan & CT Scan is

  • 03007380380

5. How much time required for report of MRI CT Scan at National MRI Multan & CT Scan?

Ans. National MRI Multan & CT Scan is reporting same day.

6. Can i get online report by National MRI Multan & CT Scan?

Ans. No online report not available at National MRI Multan & CT Scan.

7. Can we get the MRI scan report in CD at National MRI Multan & CT Scan?

Ans. Yes You can get MRI scan report data in CD at National MRI Multan & CT Scan?

8. What types of test available at National MRI Multan & CT Scan?

Ans.  Bone scan, Renal Scan, thyroid Scan and all types of scan available At National MRI Multan & CT Scan. Color Doppler Ultrasound also available at National MRI multan.

  • Share:

Leave Your Comment

Newsletter

A dipisicing elit sed dotem eiusmou tempor incididunt ut labore sed dotem.

  • Android app
  • Android app