MediCure

Pakistan MRI CT scan

Pakistan MRI CT scan

  • August 5, 2022
  • 0 Likes
  • 45 Views
  • 0 Comments

Pakistan MRI CT Scan at Multan

Pakistan MRI CT Scan is the best center for MRI scan. Latest machines are working in Pakistan MRI CT scan. Very efficient and active staff are working in Pakistan MRI CT scan who are very cooperative. They give report in short time which is from very qualified doctors of Pakistan MRI CT scan. Patients came back satisfied from Pakistan MRI CT scan center.

Location of Pakistan MRI CT Scan

Pakistan MRI CT scan is located at Al Ikram Center Nishtar road multan.

Pakistan MRI CT Scan

It’s a first complete medical diagnostic imaging centre in multan and fastest reporting system and friendly behaviour and qualified staff of Pakistan MRI CT Scan.

  • Latest Open MRI
  • Multi Slice CT Scan
  • Nuclear Medical Department
  • Gamma Camera
  • Bone Scan
  • Renal Scan
  • Thyroid Scan
  • Digital X-ray
  • Clinical Laboratory
  • All types of scan available in Pakistan MRI CT Scan

Business Hours of Pakistan MRI CT Scan

  • Mon: _____Open 24 hours
  • Tue:______Open 24 hours
  • Wed:_____Open 24 hours
  • Thu:______Open 24 hours
  • Fri_______Open 24 hours
  • Sat: ______Open 24 hours
  • Sun:______Open 24 hours

CT Scan at Pakistan MRI CT Scan

CT scan is Performed at Pakistan MRI CT Scan center by highly qualified and experienced senior most Radiologists in Pakistan. CT Scan price in Multan for Pakistan MRI CT Scan is Rs. 5,000 – 25,000

Business Hours of CT scan at Pakistan MRI CT Scan

  • Mon: _____Open 24 hours
  • Tue:______Open 24 hours
  • Wed:_____Open 24 hours
  • Thu:______Open 24 hours
  • Fri_______Open 24 hours
  • Sat: ______Open 24 hours
  • Sun:______Open 24 hours

For booking contact number of Pakistan MRI CT Scan

  • 0614500550
  • 03096359966
  • 03336359966
  • 03156359966

Question & answers

1.What is the fee of MRI at Pakistan MRI CT Scan center?

Ans. MRI fee at Pakistan MRI CT Scan is from 4500 to 25000 depends on tests.

2. What is the location of Pakistan MRI CT Scan?

Ans. Location of Pakistan MRI CT Scan is Al Ikram Center Nishtar road Multan.

3. What is the timing of Pakistan MRI CT Scan?

Ans. Pakistan MRI CT Scan is open for 24 hours.

4. How can i book for MRI test and CT Scan test at Pakistan MRI CT Scan?

Ans. For booking contact number of Pakistan MRI CT scan is

  • 0614500550
  • 03096359966
  • 03336359966
  • 03156359966

5. How much time required for report of MRI CT Scan at Pakistan MRI CT Scan?

Ans. Pakistan MRI CT Scan is reporting same day.

6. Can i get online report by Pakistan MRI CT Scan?

Ans. No online report not available at Pakistan MRI CT Scan.

7. Can we get the MRI scan report in CD at Pakistan MRI CT Scan?

Ans. Yes You can get MRI scan report data in CD at Pakistan MRI CT Scan?

8. What types of test available at Pakistan MRI CT Scan?

Ans.  Bone scan, Renal Scan, thyroid Scan and all types of scan available At Pakistan MRI CT Scan.

  • Share:

Leave Your Comment

Newsletter

A dipisicing elit sed dotem eiusmou tempor incididunt ut labore sed dotem.

  • Android app
  • Android app